top of page
Caută
  • larryamenajari

JALUZELE DIN LEMN PENTRU INTERIOARE MODERNE

Actualizată în: 14 mai 2021


Jaluzelele te ajută să menții confortul termic în interior, să te protejezi de soare și să completezi stilul interiorului tău. Daca vrei să îți cumperi jaluzele orizontale din lemn, va trebui să începi de la documentare astfel încât să poți alege cele mai bune jaluzele pentru tine. Nu este deloc greu să alegi jaluzelele potrivite, trebuie doar să ții cont de sfaturile de mai jos și de informațiile pe care le oferim. Ulterior, poți găsi cele mai bune jaluzele din lemn, într-o gama variată de culori, pe care să le achiziționezi în funcție de stilul în care vrei să fie decorată camera.


Beneficiile jaluzelelor din lemn

Jaluzelele din lemn vin însoțite de mai multe avantaje, pe care să le ieiîn calcul atunci cand cumperi astfel de produse.


Jaluzelele din lemn sunt durabile


Durabilitatea este una din calitățile lemnului care-l face indispensabil în orice casă. Deoarece lemnul rezistă foarte mult, acesta reprezinta cu siguranta o investiție pe termen lung. Jaluzelele din lemn sunt tratate special, astfel încât materialul din care sunt făcute să nu fie afectat de radiațiile UV și să nu își piardă culoarea sau să devină casante din cauza razelor solare.


Jaluzelele din lemn oferA un aspect atemporal casei


Jaluzelele din lemn au un aspect foarte special și sunt practic atemporale, ca toate celelalte produse din lemn. Lemnul este o alegere foarte bună cu ajutorul careia poți să creezi un design aparte și poate face parte din orice stil de amenajare interior, inclusiv minimalist, pentru că-l va completa cu eleganță.


Jaluzelele din lemn sunt ideale pentru personalizare


În momentul în care alegi jaluzelele, dispui de o gama variata de culori, care vor da personalitate casei tale. În plus, toată gama de jaluzele din lemn pentru interior este realizatăla comandă, ceea ce înseamna ca jaluzelele se vor potrivi perfect pentru ferestrele tale.

Ținând cont de cromatica din cameră, poți alege diverse nuanțe, astfel încât jaluzelele să completeze designul interior. Poți merge pe nuanțe în același ton sau în contrast, în funcție de stilul ales, dar și de curajul pe care-l ai în amenajarea unor interioare speciale.


Jaluzelele din lemn sunt usor de întreTinut


Poți întreține jaluzelele din lemn la fel cum întreții și mobilierul din lemn. Ai nevoie de o lavetă moale și de o soluție pentru lemn, pe care o vei aplica prin pulverizare. Șterge această soluție de pe jaluzele și ele vor redeveni ca noi, fără să fie necesar să te stresezi cu numeroase produse de curățenie.


Jaluzelele din lemn aduc în casa ta un strop din naturA

Lemnul este un material natural și foarte special, care aduce interioarelor eleganță și căldură. Acesta este și motivul pentru care în fiecare casă vei găsi cel puțin un obiect din lemn. Prin urmare, alegerea jaluzelelor din lemn, va aduce acea notă naturală de care orice interior are nevoie pentru a fi relaxant. Lemnul este un material viu, care te va umple de energie pozitivă.


Cum sA alegi culorile pentru jaluzelele din lemn


Jaluzelele din lemn sunt disponibile, asa cum am spus și mai sus, într-o gama variată de culori și va trebui să ții cont de mai multe sugestii pentru a alege culoarea potrivita pentru tine. Iată cele mai importante criterii de care să ții cont pentru alegerea culorilor.


Jaluzelele se aleg în functie de culoarea încAperii


Nu toate ferestrele din casă trebuie să aibă jaluzele identice. Culorile pot fi alese în funcție de schema cromatică a fiecărei camere. Culorile clasice nu sunt mereu cea mai bună opțiune și nici culorile care sunt complementare cu suprafețele vizibile din jurul ferestrei.

Daca alegi culori în același ton, camera poate părea uniformă și plictisitoare. Poți să alegi însă nuanțe asortate, care să creeze un ușor contrast, dar care să rămână în aceeași gamă cromatică. Dacă vrei să exersezi și vrei să încerci ceva nou, poți merge pe ideea unor culori contrastante, alegând jaluzelele în ton cu alte obiecte decorative din încăpere.


Culorile pentru jaluzele din lemn pot fi alese în functie de scopul încAperii


Alegerea culorilor pentru jaluzele din lemn poate fi făcută în funcție de culorile din încăpere. Spre exemplu, culorile pale, foarte deschise, ar trebui evitate în baie sau în bucătărie, mai ales dacă ai ferestrele aproape de sursa de foc, de locul în care se produce o cantitate mare de abur sau fum, sau aproape de zonele în care curge apa.

Totodată, ar trebui să nu alegi nici nuanțe foarte închise pentru că aceste spații au de obicei ferestre mici, caz în care vei reduce toată lumina care intră. Cea mai bună variantă este să alegi pentru aceste încăperi culori intermediare.


Alege culorile pentru jaluzele din lemn si în funcTie de animalele de companie


Pisicile sunt recunoscute pentru timpul îndelungat petrecut la fereastră. În acest sens, este bine să identifici locul preferat al pisicii tale, dacă deții una, și să eviți alegerea unor culori închise la acea fereastră, pentru a se simți în continuare atrasă de locul ei de odihnă, altfel există riscul de a găsi o surpriză neplăcută atunci când te întorci acasă, urme de gheruțe și dințișori pe jaluzele.

Nu uita, pisicilor le place căldura. În timpul zilei ele caută căldura în preajma ferestrelor. Este recomandat să lași puțină lumină și căldură să pătrundă pe fereastră, lasă puțin deschise jaluzelele în partea de jos a ferestrei.

Ținând cont de informațiile de mai sus, acum poți alege cu ușurință cea mai bună soluție pentru jaluzelele tale, inclusiv cele mai interesante culori, care să îți completeze interiorul și care să spună ceva despre tine și despre personalitatea ta. În felul acesta, jaluzelele vor completa perfect stilul casei tale, vor da personalitate, îți vor aduce natura mai aproape, fiind confecționate din materiale naturale și te vor ajută să menții confortul optim în interior, protejându-te eficient de lumină și de soare.


24 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page