storuri ROLETE

Bordura terminala poate fi dreapta sau sinuoasa, adecvata stilului de amenajare pentru fiecare interior, romantic, zen, industrial ... 

Roletele textile sunt varianta mutifunctionala a rulourilor interioare textile. Materialul textil este montat in doua planuri.

Sunt disponibile atat in varianta simpla cat si in varianta cu caseta si ghidaje laterale, precum si o a treia varianta la care se poate adapta actionarea electrica.

larry rolete_bordura_2.jpg

Sistemul de montaj se potriveste oricaror tipuri de ferestre, adaugand un aer contemporan locuintei, iar usurinta cu care se  regleaza cantitatea de lumina in interiorul incaperii face ca acest produs sa fie adaptabil in orice sezon.

ROLETE  DAY&NIGHT  ZEBRA

Roletele Day & Night Zebra  sunt rolete fara caseta, cu ax de 17/32 mm diametru. Culorile disponibile pentru sistem sunt  alb sau maro.

Sistemul de roleta Day & Night Zebra  are avantajul ca se poate monta in tavan sau pe zid, deasupra ferestrei, pe rama si are ca  utilizare materiale specifice.

Sistemul de Roletele Zebra pe dimensiunile pana in 160 cm se produc cu ax 17 mm, iar la dimensiunile pana in 260 cm se produc cu ax de 32 mm.

Materialele pentru rolete sunt materiale poliesterice sau in proportii variabile de poliester, bumbac.

Masuratorile, montajul si transportul sunt optionale.

Montaj: 15 lei/buc

Deplasare măsurători: 40 lei/comandă

Masuratorile si montajul sunt gratuite pentru comenzi mai mari de 2000 lei.