top of page

storuri ROLETE

Roletele textile sunt varianta mutifunctionala a rulourilor interioare textile. Materialul textil este montat in doua planuri.

Sunt disponibile atat in clasica simpla cu ax 16 mm (pret incepand cu 150 lei/mp) si cu ax de 32 mm (pret incepand cu 225 lei/mp), cat si in varianta cu caseta si ghidaje laterale (pret incepand cu 240 lei/mp), precum si o a treia varianta la care se poate adapta actionarea electrica. Facturarea nu este purtatoare de TVA

Bordura terminala poate fi dreapta sau sinuoasa, adecvata stilului de amenajare pentru fiecare interior, romantic, zen, industrial ... 

Sistemul de montaj se potriveste oricaror tipuri de ferestre, adaugand un aer contemporan locuintei, iar usurinta cu care se  regleaza cantitatea de lumina in interiorul incaperii face ca acest produs sa fie adaptabil in orice sezon.

larry rolete_bordura_2.jpg

ROLETE  DAY&NIGHT  ZEBRA

Roletele Day & Night Zebra  sunt rolete fara caseta, cu ax de 32 mm diametru (pret incepand cu 270 lei/mp). Culorile disponibile pentru sistem sunt  alb sau maro.

Materialele pentru rolete sunt materiale poliesterice sau in proportii variabile de poliester, bumbac.

Sistemul de roleta Day & Night Zebra  are avantajul ca se poate monta in tavan sau pe zid, deasupra ferestrei, pe rama si are ca  utilizare materiale specifice.

Facturarea nu este purtatoare de TVA

Facturarea nu este purtatoare de TVA

Masuratorile, montajul si transportul sunt optionale.

Montaj: 20-25 lei/buc

Deplasare măsurători: 60 lei/comandă

Masuratorile si montajul sunt gratuite pentru comenzi mai mari de 2000 lei.

bottom of page